Tandarts Willem Ooms gestopt per 1 februari 2019

Begin december 2018 is een mededeling verstuurd naar, wat ik dacht, alle patiƫnten van de laatste jaren. Vervelend voor een ieder die het pas aan de telefoon te horen kreeg. Zodoende kwam ik er de afgelopen weken achter dat er toch velen waren die dit bericht gemist hebben. Nogmaals excuses hiervoor, het leverde vele verschillende reacties op.

Het is nu begin februari en wil ik iedereen heel erg bedanken voor de reacties, kaarten, attenties, e-mails en wat al niet, die ik heb mogen ontvangen. Ik hoop toch echter niet dat ik in de loop der jaren de indruk heb gewekt een drankprobleem te hebben. Een tekort aan wijn is voor een hele tijd opgelost.

Daarnaast raakt en verbaast het mij toch, wat een gaatje vullen losmaakt in al die jaren zowel bij U als bij mij. Ik dank u allen voor de leuke, intense, spannende, ontroerende, ingewikkelde, inspannende en relaxte contacten tijdens onze afspraken.

Het gaat u allen goed.

Willem Ooms

Publicatiedatum: 04-02-2019


Terug naar overzicht